Speak: “Două luni, după întoarcerea din Asia Express, nu am putut să vorbesc cu nimeni”

Deși a recunoscut de nenumărate ori că a intrat în concurs mai mult din dorința Ștefaniei și că în timpul celor două luni și-a spus de multe ori că scopul lui este, mai ales, să supraviețuiască provocărilor, cea mai dificilă perioadă pentru cântăreț a fost după ce a ajuns acasă, pentru că timp de două […]

Deși a recunoscut de nenumărate ori că a intrat în concurs mai mult din dorința Ștefaniei și că în timpul celor două luni și-a spus de multe ori că scopul lui este, mai ales, să supraviețuiască provocărilor, cea mai dificilă perioadă pentru cântăreț a fost după ce a ajuns acasă, pentru că timp de două luni nu a putut avea viață socială.

Ștefania: Au început oamenii să vină la mine și să mă întrebe ce e cu el. Cred că și-a pus și el un semn de întrebare și și-a dat seama că e ceva dubios și ar trebuie să-și revină. Și și-a revenit de la sine. Era doar alintat practic.

Speak: Păi, două luni după ce m-am întors din Asia Express nu am putut să mai vorbesc cu nimeni. Stăteam în casă așa cum stau acum. Nu făceam nimic. Nu puteam să mă apuc de nimic. Nu mai ieșeam din casă, nu-mi mai plăceau spațiile deschise, nu mai puteam să vorbesc cu nimeni.

Cred. Eram epuizat. Psihic eram epuizat. Ieșeam din casă, mă duceam la supermarket și atât. Am fost la două evenimente și am stat fix trei minute. N-am mai pățit asta niciodată, eu de felul meu am energie dar nu.. Aoleu, nu mai pot să mă apuc de nimic, dar mi-am revenit. Am forțat-o.

Citește și...