Soluția la care au ajuns Antonia și Alex Velea din cauza copiilor. Ce se întâmplă acum în familia lor !

Antonia și Alex Velea au apelat la o soluție urgentă pentru cei doi copii ai lor. În ultimul timp totul a devenit prea solicitant pentru ei și nu mai făceau față stresului. Așadar, nu au apelat nicidecum la o bonă, ci la cineva mai apropiat. Celebrul cuplu format din Antonia și Alex Velea nu mai […]

Antonia și Alex Velea au apelat la o soluție urgentă pentru cei doi copii ai lor. În ultimul timp totul a devenit prea solicitant pentru ei și nu mai făceau față stresului. Așadar, nu au apelat nicidecum la o bonă, ci la cineva mai apropiat.

Celebrul cuplu format din Antonia și Alex Velea nu mai fac față cu timpul alocat copii lor. Cei doi se cunosc de mai bine de cinci ani și au reușit să treacă împreună peste toate probleme, însă viața de familia a devenit prea solicitantă pentru cei doi, astfel încât nu se mai pot împărții între familie și servici.

Au refuzat de mult ideea de bonă pentru micuții lor, Dominic și Akim. Așadar, Velea a găsit o soluție mult mai bună pentru ei. Cântărețul a apelat chiar la părinții lui, care locuiau în Craiova de o viață.

Unul dintre cel mai îndrăgit cuplu din showbiz s-a mutat într-o nouă casă. Cei doi au luat această decizie deoarece au considerat că nu mai era loc în apartamentul lor cu trei camere. Așadar, au vândut imobilul și s-au mutat într-o vilă de lux.

Citește și...