Regim cazon la “Asia Express”! Gina Pistol dezvăluie condițiile de neimaginat în care filmează!

Chiar dacă la TV telespectatorii văd o divă, Gina Pistol știe foarte bine ce înseamnă experiența “Asia Express”: regim cazon pentru două luni, cât țin filmările!Pune la încercare nervii și rezistența tuturor celor din echipă, indiferent că e vorba de concurenți, prezentatori ori cameramani. În fiecare zi, ora de trezire este în jur de 4-5 […]

Chiar dacă la TV telespectatorii văd o divă, Gina Pistol știe foarte bine ce înseamnă experiența “Asia Express”: regim cazon pentru două luni, cât țin filmările!Pune la încercare nervii și rezistența tuturor celor din echipă, indiferent că e vorba de concurenți, prezentatori ori cameramani.

În fiecare zi, ora de trezire este în jur de 4-5 dimineața. Gina Pistol se trezește însă cu o oră înaintea celorlalți, pentru că trebuie să se machieze și coafeze!Vremea în Filipine e la extreme: când sunt temperaturi de peste 35 de grade, sufocante, când ploi, vânt și frig – în zona de munte.

“Fiecare dintre noi primea alerte pe telefon cum că am fi în raza taifunul Ramon, care s-a abătut asupra insulei. Din fericire, nu este în partea în care ne aflăm noi, dar efectele se resimt. În zona de munte, într-o zi am trecut prin 3 anotimpuri.

În prima perioadă petrecută în Filipine era atât de cald, încât aveam senzația că nu pot respira. Curgeau apele pe noi la propriu, nu vă mai spun prin ce au trecut concurenții, reporterii și operatorii…

Trebuia să îmi retușez machiajul o dată la jumătate de oră, pentru că nu stătea nimic pe față! Iar bronzul… aveam pe mine toate modelele rochiilor pe care le-am purtat! Apoi am ajuns și la frig…”

Citește și...