Producătorii au făcut anunțul. Data exactă la care va începe Asia Express și când se va difuza?

Asia Express, cel mai dur reality show din România va începetot  în februarie, la Antena 1, iar vedetele noastre se vor lupta din răsputeri pentru marele premiu. Fanii Asia Express e vor bucura să afle că va mai incepe un sezon nou. Asia Express, cel mai dur reality show din România va începe în februarie, […]

Asia Express, cel mai dur reality show din România va începetot  în februarie, la Antena 1, iar vedetele noastre se vor lupta din răsputeri pentru marele premiu. Fanii Asia Express e vor bucura să afle că va mai incepe un sezon nou.

Asia Express, cel mai dur reality show din România va începe în februarie, la Antena 1. ”Hai ca nu mai este mult… Cine e nerăbdător să ridice mâna sus!”, așa sună anunțul începerii sezonului 4 din „Asia Express” difuzat la Antena 1 .

Asia Express, show-ul cel mai așteptat de la Antena 1, va avea premiera pe 16 februarie 2021. Concurenții, vedete autohtone, vor da tot ce au mai bun pentru a rămâne cât mai mult în competiție. Pentru a câștiga amulete, și poate marele premiu.Fanii show-ului Asia Express se vor bucura de o nouă cursă plină de tensiune și momente amuzante.

La jumătatea lunii octombrie, 9 perechi de vedete vor pleca in Asia,cine vor fi cei care vor lupta pentru premiul de 30.000 de Euro și pentru mult râvnitul titlu de câștigator Asia Express 4 , cel mai dur reality show din România, vom afla …….

Citește și...