Pe Carmen Grebenișan o știi de la Asia Express, dar înainte arăta complet diferit. Fotografia care i-a lăsat fără cuvinte pe fani!

Carmen Grebenișan este foarte cunoscută și apreciată mai ales după show-ul Asia Express. Însă de curând nimeni nu știa cum arăta blondina în tinerețe. Vedeta le-a dezvăluit fanilor cum se afișa în urmă cu câțiva ani, iar aceștia au rămas șocați. Blondina este de nerecunoscut! Blondina a devenit mult mai cunoscută și iubită după ce […]

Carmen Grebenișan este foarte cunoscută și apreciată mai ales după show-ul Asia Express. Însă de curând nimeni nu știa cum arăta blondina în tinerețe. Vedeta le-a dezvăluit fanilor cum se afișa în urmă cu câțiva ani, iar aceștia au rămas șocați. Blondina este de nerecunoscut!

Blondina a devenit mult mai cunoscută și iubită după ce a apărut la faimoasa emisiune Asia Express alături de prietena ei, Alina Ceușan. Nu mulți cunosc detalii personale din viața ei, dar recent vedeta a ținut să le arate fanilor pe rețelele de socializare o fotografie mai veche, de acum 10 ani.

Deși acum Carmen întoarce privirile oricărui bărbat, fanii au observat că acesta are o evoluție uimitoare. Chiar dacă era mult mai tânără, vedeta știa și atunci să își potrivească ținutele și era în pas cu moda. Focoasa blondină se afla atunci într-o ședință foto de prin anul 2010, iar fanii au rămas uimiți de această prezență.

În urmă cu ceva vreme blondina a mărturisit în cadrul unei emisiunii că este din nou îndrăgostită. Vedeta a reușit din nou să iubească după ce s-a despărțit de fostul ei iubit, cu care era împreună pe timpul emisiunii Asia Express.

Citește și...