O vedeta de la Asia Express 3 a dat vestea cea mare! Este însărcinată în luna a șasea.Primele imagini !

Celebra bloggeriță Alina Ceusan le-a dat vestea cea mare fanilor printr-un video în care apar poze cu ea în primele zile de când a aflat că este gravidă, alături de soțul ei, dar și imaginile de la ecografie cu bebelușul. Vedeta este în al nouă-lea cer, iar acest lucru se poate vedea cu ochiul liber. […]

Celebra bloggeriță Alina Ceusan le-a dat vestea cea mare fanilor printr-un video în care apar poze cu ea în primele zile de când a aflat că este gravidă, alături de soțul ei, dar și imaginile de la ecografie cu bebelușul. Vedeta este în al nouă-lea cer, iar acest lucru se poate vedea cu ochiul liber.

Videoclipul postat de Alina a adunat peste 300.000 de vizualizări, precum și o serie de felicitări de la colegi de breaslă, de la foștii concurenți Asia Express sau de la simpli internauți.

„Doamne, cât am așteptat momentul ăsta!! ,a scris Ioana Grama. „Felicitări!! Toate gândurile bune de la Fodori”, a scris și Fodor, în timp ce prietena ei cea mai bună, Carmen a comentat doar cu trei inimioare, cel mai probabil pentru că a fost printre primele persoane care au aflat marea veste.

Alina Ceușan și soțul său Raul Țișa s-au căsătorit în anul 2019, la Castelul Banffy și au avut o petrecere de vis alături de sute de invitați. Însă, înainte de a o duce la altar, Raul a trebuit să o ceară pe blondină de două ori în căsătorie, deoarece aceasta nu a acceptat de prima dată.

Citește și...