Motivul pentru care Lia Bugnar nu-și lasă iubitul de 28 de ani să vadă emisiunea „Asia Express”

Eu n-am fost niciodată o frumusețe, am fost așa, pe genul călau, ștearsă, dar cu capacitatea de a arăta decent dacă mă străduiesc. DAR potențialul pe care l-am etalat în aceasta primă emisiune, potențialul de a fi monstruos de urâtă, la el mă refer, a depășit orice previziuni pesimiste pe care le-am avut. Nu că-mi […]

Eu n-am fost niciodată o frumusețe, am fost așa, pe genul călau, ștearsă, dar cu capacitatea de a arăta decent dacă mă străduiesc. DAR potențialul pe care l-am etalat în aceasta primă emisiune, potențialul de a fi monstruos de urâtă, la el mă refer, a depășit orice previziuni pesimiste pe care le-am avut. Nu că-mi caut scuze, dar era prima zi, care a ținut de la 4 dimineața la 10 noaptea și în care m-a ars soarele cum numai pe un om alb ca brânza poate să-l ardă. Ca să vă faceți o idee, arătam când ca o băbuță cherchelită în ziua pensiei, când ca o bolnavă de la reanimare căreia nimeni nu-i mai dă vreo șansă că prinde dimineața.

Singurul meu noroc în toată chestia e că oamenii care au montat emisiunea s-au focusat pe vedete si, cum n-au știut cine-i bătrânica zombi, apar extrem de puțin. Așadar sper că n-o să vă uitați. Eu, una, având un iubit mult mai tânăr decât mine, și frumos ca un înger pe deasupra, știu sigur că am să fac pe dracu’ ghem să-l conving să ieșim la restaurant de câte ori e emisiunea. Nu pot să-mi fortez norocul și să-l las să vadă așa ceva’, a continuat Lia.

Citește și...