Irina, soția lui Răzvan Fodor, are probleme medicale: ”Am început să uit lucruri”

Irina Fodor, soția prezentatorului și câștigătorului „Asia Express” Răzvan Fodor, a mărturisit că de câțiva ani se confruntă cu probleme de sănătate din cauza cărora a început să uite anumite lucruri. Frumoasa șatenă a divulgat și un episod din perioada în care fiica sa era mică. Fosta prezentatoare de televiziune Irina Fodor a dezvăluit în […]

Irina Fodor, soția prezentatorului și câștigătorului „Asia Express” Răzvan Fodor, a mărturisit că de câțiva ani se confruntă cu probleme de sănătate din cauza cărora a început să uite anumite lucruri. Frumoasa șatenă a divulgat și un episod din perioada în care fiica sa era mică.

Fosta prezentatoare de televiziune Irina Fodor a dezvăluit în urmă cu aproximativ un an că a început să aibă probleme de sănătate. Soția câștigătorului „Asia Express” de la Antena 1 a scris la vremea respectivă pe blogul personal cum au început problemele sale.

„Uit aşa de rău, că îmi e, într-o zi, să nu uit naiba care îmi e casa şi să intru în a vreunui vecin (am văzut eu o casă cu piscină pe strada noastră. Dacă e să uit vreodată, în aia intru). Aşa mă gândesc”, a scris vedeta pe pagina sa.

Irina Fodor este foarte tânără, însă problemele medicale nu au ținut cont de vârstă. Problemele vedetei au început încă din perioada sarcinii, acum aproximativ 10 ani. Diana, fetița fostei co-prezentatoare „Vocea României”, a împlinit în luna martie frumoasa vârstă de 9 ani.

Citește și...