Gestul făcut de Ștefania la Asia Express. Speak s-a enervat și a răbufnit. „Să nu mai faci asta”

Speak și Ștefania formează unul dintre cele mai amuzante cupluri de la Asia Express. În ediția de duminică seara, artistul, extrem de gelos i-a atras atenția iubitei sale să nu mai facă gestul care ar putea duce la despărțire. Speak și Ștefania formează un cuplu foarte îndrăgit la Asia Express, atât de către concurenți, cât […]

Speak și Ștefania formează unul dintre cele mai amuzante cupluri de la Asia Express. În ediția de duminică seara, artistul, extrem de gelos i-a atras atenția iubitei sale să nu mai facă gestul care ar putea duce la despărțire.

Speak și Ștefania formează un cuplu foarte îndrăgit la Asia Express, atât de către concurenți, cât și de către telespectatori. Precum era de așteptat, în principal din cauza stresului și oboselii, își mai fac loc anumite certuri și conflicte. Totul a început de la faptul că celor doi le-a fost extrem de greu să găsească o mașină în cursa lor pentru a câștiga imunitatea, astfel că Ștefania a vrut să recurgă la gesturi extreme. Ștefania a vrut să își arate posteriorul șoferilor astfel încât să oprească o mașină mai repede, gest ce a stârnit gelozia lui Speak. Concurentul de la Asia Express a venit cu o replică dură: „Să nu faci asta niciodată, ne despărțim!”.

Iubita lui Speak a oferit rapid o explicație. „Când intervine disperarea, nu mai stiu ce fac!”, a spus Ștefania, potrivit a1.ro. „Ea se crede amuzantă când face așa”, a mai completat Speak, vizibil deranjat de gestul făcut de Ștefania. „Eu când sunt obosită sau mult prea stresată sau foarte speriată, râd așa aiurea de orice”, s-a justificat Ștefania la testimoniale. „Exact ce îmi place mie. Nu are cum să-mi dea o stare bună, pentru că nu e contextul de așa ceva. Situația în care ne aflam era foarte down” , a completat Speak.

Citește și...