Fodor şi Bontea au slăbit 17 kg pentru premiul de la «Asia Express»

Au alergat mult ca să pună mâna pe marele premiu în valoare de 30.000 de euro, de la emisiunea concurs “Asia Express” (Antena 1)! S-au ales cu faimă, cu bani, dar probele pe care le-au desfăşurat în cele două luni le-au “stors” şi de câteva kilograme. Au făcut sacrificii mari! Răzvan Fodor (45 de ani) […]

Au alergat mult ca să pună mâna pe marele premiu în valoare de 30.000 de euro, de la emisiunea concurs “Asia Express” (Antena 1)! S-au ales cu faimă, cu bani, dar probele pe care le-au desfăşurat în cele două luni le-au “stors” şi de câteva kilograme.

Au făcut sacrificii mari! Răzvan Fodor (45 de ani) a reuşit să slăbească 8 kilograme, în urma efortului depus, dar şi din cauză că a fost nevoit să mănânce tot felul de ciudăţenii culinare. Tofu cu miros deloc prietenos şi ouăle balut (cu embrion în ele) le-au tăiat pofta de mâncare.

Revenirea pe plaiurile natale l-a ajutat pe Răzvan să mai pună 4 kilograme din cele pierdute. Chef Bontea a pierdut 9 kilograme în “Asia Express”, iar această situaţie i-a fost benefică având în vedere că greutatea îi provoca dureri la nivelul coloanei.

Sorin Bontea și Răzvan Fodor au reușit să facă față celor mai aprige condiții în drumul spre trofeu. Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat „Asia Express”, iar din fața televizorului i-au susținut familiile lor frumoase, care au îndurat dor și emoții.

Chef Sorin Bontea este căsătorit de 25 de ani și are doi copii, o fată de 16 ani și un băiat de 23. Răzvan Fodor este căsătorit cu Irina și au o fetiță de 10 ani Au zece ani de căsnicie și 13 ani de relaţie.

Citește și...