Cum s-a căsătorit Răzvan Fodor, câștigătorul Asia Express. Imagine de colecție!

Răzvan Fodor a câștigat finala concursului Asia Express alături de Sorin Bontea. Actorul însă face senzație în show-biz-ul românesc. Acesta a avut o apariție extravagantă chiar la nunta lui.Răzvan Fodor este o apariție extravagantă în show-bzi-ul românesc. Aflat la vârsta de 44 de ani, este încă un om carismatic și chipeș. Acesta a devenit consacrat […]

Răzvan Fodor a câștigat finala concursului Asia Express alături de Sorin Bontea. Actorul însă face senzație în show-biz-ul românesc. Acesta a avut o apariție extravagantă chiar la nunta lui.Răzvan Fodor este o apariție extravagantă în show-bzi-ul românesc. Aflat la vârsta de 44 de ani, este încă un om carismatic și chipeș.

Acesta a devenit consacrat după ce a făcut parte din faimoasa trupă Krypton. Lui Fodor i-a plăcut televiziunea de mic și nu i-a fost foarte greu să se facă cunoscut prin lumea vedetelor, astfel încât a debutat rapid și a furat inimile multor domnișoare.

Acesta a fost chiar și cu faimosul model Catrinel Menghina, cu care a avut și o relație de doi ani.În timpul căsătoriei cu Irina, actorul a apărut la nuntă în pantaloni scurți, lucru ce dovedește că Răzvan Fodor este un nonconformist.

Acesta a filmat chiar și scene fierbinți alături de fina sa, Andreea Ibacka, cu care și-a uimit fanii.Fodor s-a îndrăgostit de Irina chiar la un botez.Răzvan Fodor și-a cunoscut soția în anul 2007, atunci când s-a îndrăgostit pe loc de naturalețea ei.

În timpul unui botez, actorul i-a făcut o farsă, trăgându-i scaunul de sub ea. De atunci, simțul umorului se pare i-a atras și au devenit de nedespărțit. La doar trei ani de la nuntă, cei doi au făcut și un copil, pe nume Diana, iar în prezent aceasta se află la vârsta de 10 ani.

Citește și...