Cum arată soția lui Sorin Bontea de la Antena 1. Imagine nemaivăzută, de acum 26 de ani, din ziua nunții. Foto!

Soția lui Sorin Bontea de la Antena 1 este o apariție destul de rară. Partenera de viață a celebrului bucătar îi este acestuia alături de aproape trei decenii. Cei doi formează un cuplu foarte solid, ce a rezistat prin probele timpului și au împreună doi copii, o fată și un băiat. Chef Sorin Bontea,este un […]

Soția lui Sorin Bontea de la Antena 1 este o apariție destul de rară. Partenera de viață a celebrului bucătar îi este acestuia alături de aproape trei decenii. Cei doi formează un cuplu foarte solid, ce a rezistat prin probele timpului și au împreună doi copii, o fată și un băiat.

Chef Sorin Bontea,este un familist convins. Deși și-a prezentat copiii cu diverse ocazii, pe Iulian și pe Miruna, soția acestuia a rămas învăluită în mister. Colegul Ginei Pistol și-a ținut soția departe de ochii curioșilor, iar aparițiile acesteia în public au fost foarte rare.

Fotografiile cu aceasta sunt la fel de rare și aproape singura imagine pe care au văzut-o mulți este cea din ziua nunții lor, care a avut loc în anul 1994. Mai exact, din timpul cununiei lor religioase, când soția lui Sorin Bontea de la Antena 1 apare îmbrăcată în rochie albă de mireasă.

„Suntem împreună din 1989. Ne-am cunoscut la o petrecere,iar eu am fost cel care a făcut primul pas. La prima întâlnire ţin minte că i-am dat un trandafir roşu şi de atunci îi dăruiesc mereu trandafiri roşii. Apoi i-am gătit mâncare chinezească.“, povestea în trecut Sorin Bontea despre soția sa.

Citește și...