Concurenta de la Asia Express care se iubește cu un bărbat mai tânăr decât ea cu 22 de ani!

Lia Bugnar, celelebra actriță și regizoare de pe scena teatrului românesc și, totodată concurentă a emisiunii „Asia Express” are o relație cu un bărbat cu mult mai tânăr decât ea. Se pare că artista în vârstă de 50 de ani se iubește cu un barbat care este mult mai tânăr decât ea, acesta având doar […]

Lia Bugnar, celelebra actriță și regizoare de pe scena teatrului românesc și, totodată concurentă a emisiunii „Asia Express” are o relație cu un bărbat cu mult mai tânăr decât ea.

Se pare că artista în vârstă de 50 de ani se iubește cu un barbat care este mult mai tânăr decât ea, acesta având doar 28 de ani. Între cei doi este o diferență de 22 de ani.

Iubitul său, Anghel Damian poate fi urmărit pe ProTV, căci el este actor şi scenarist în serialul„Vlad“. Acesta a recunoscut pentru click.ro că are o relație cu Lia Bugnar, cea care concurează la reality-show-ul „Asia Express” (Antena 1).

 

Îndrăgitul actor Anghel Damian (28 de ani) din serialul „Vlad” , a lăsat în urmă cu ceva timp să se înţeleagă că are o iubită actriţă, însă nu se știa cu nimeni.Lia este una din cele mai cunoscute și apreciate prezențe din sfera cultural-artistică din România. ea este actriță, scenograf, dar și regizor.

Citește și...