Cine sunt vedetele cu cel mai mare salariu de la Asia Express. Restul concurenților se uită cu invidie la ele, deși primesc și ei o mulțime de bani

Asia Express este unul dintre cele mai iubite show-uri de televiziune de la noi. Vedetele se întrec în cursă pentru un premiu colosal în valoare de 30 000 de euro. Cine sunt vedetele cu cel mai mare salariu de la Asia Express În acest show au intrat 9 perechi de vedete, cu emoții și speranțe […]

Asia Express este unul dintre cele mai iubite show-uri de televiziune de la noi. Vedetele se întrec în cursă pentru un premiu colosal în valoare de 30 000 de euro.

Cine sunt vedetele cu cel mai mare salariu de la Asia Express

În acest show au intrat 9 perechi de vedete, cu emoții și speranțe mari. Cele mai bine plătite vedete din acest sezon, pentru a participa la show sunt Alex Velea și Sorin Bontea.

La Asia Express, sezonul al treilea, vedetele primesc doar un euro pe zi pentru a se descurca în condiții vitrege, în Asia. Însă după ce ies din competiție, buzunarele vdetelor se umplu de bani. Din sezoanele trecute, Bianca Drăgușanu ar fi primit cea mai mare sumă de bani. Blondina a câștigat suma de 20 000 de euro pentru o apariție extrem de scurtă în emisiune, alături de sora ei, potrivit CIAO.

Cine sunt vedetele acestui sezon

De altfel, alți concurenți, precum Dorian Popa, au dat din casă, spunând că Ionuț Ghenu și Lora ar fi încasat o mică avere la finele concursului: ”Recunoaște că ai luat 100.000 de la Asia!”, i-a spus Dorian Popa fostei sale colege de emisiune. Artista i-a răspuns imediat: ”Asta da! Așa e”. Ediția cu numărul trei se desfășoară în Filipine și Taiwan
Vedetele show-ului Asia Express din sezonul trei sunt:

  • Cântăreața Nico și fiica ei, Alexandra
  • Celebrul make-up artist Alexandru Abagiu, alături de Vlăduț Radu Nicolae
  • Alex Velea și Mario Fresh
  • Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, influencers
  • Florin Ristei și fratele său, Daniel
  • Speak și iubita lui, Ștefania
  • Răzvan Fodor și Chef Sorin Bontea
  • Maria Buză și Lia Bugnar
  • Adda și soțul ei, Cătălin Ionuț Rizea

Condițiile din Asia sunt extrem de dure. Artistul Alex Velea s-a arătat deja nemulțumit:

“Nu e vorba despre asta, despre nedreptățit. Mi se pare mai mult decât de poate nouă pielea. Noi acasă, în România, încercăm să reprezentăm alte lucruri. Încercăm să fim modele de fitness, iar aici, de atâtea zile de nemâncare sau cu atâtea calorii îngurgitate, față de ce calorii consumăm acasă ne afectează.

Asta unu la mână și doi la mână, dacă mănânc atâtea zile doar orez și atâtea chestii făcute în ulei o să-mi stric toată musculatura. Am atâția ani de pregătire, nu am cum să stric totul aici. La unele lucruri chiar nu ne așteptam, e puțin mai greu decât ne așteptam”, a spus Alex Velea.

Citește și...