Cine sunt vedetele cu cel mai mare salariu de la Asia Express. Restul concurenților se uită cu invidie la ele, deși primesc și ei o mulțime de bani??

În acest show au intrat 9 perechi de vedete, cu emoții și speranțe mari. Cele mai bine plătite vedete din acest sezon, pentru a participa la show sunt Alex Velea și Sorin Bontea. La Asia Express, sezonul al treilea, vedetele primesc doar un euro pe zi pentru a se descurca în condiții vitrege, în Asia. […]

În acest show au intrat 9 perechi de vedete, cu emoții și speranțe mari. Cele mai bine plătite vedete din acest sezon, pentru a participa la show sunt Alex Velea și Sorin Bontea.

La Asia Express, sezonul al treilea, vedetele primesc doar un euro pe zi pentru a se descurca în condiții vitrege, în Asia. Însă după ce ies din competiție, buzunarele vedetelor se umplu de bani.

Din sezoanele trecute, Bianca Drăgușanu ar fi primit cea mai mare sumă de bani. Blondina a câștigat suma de 20 000 de euro pentru o apariție extrem de scurtă în emisiune, alături de sora ei, potrivit CIAO.

De altfel, alți concurenți, precum Dorian Popa, au dat din casă, spunând că Ionuț Ghenu și Lora ar fi încasat o mică avere la finele concursului: ”Recunoaște că ai luat 100.000 de la Asia!”, i-a spus Dorian Popa fostei sale colege de emisiune. Artista i-a răspuns imediat: ”Asta da! Așa e”.

Citește și...