Cine este Ștefania de la Asia Express, iubita lui Speak. Ieri dansa pentru INNA, azi e….

Cine este Cristina Ștefania, iubita lui Speak Cristina Ștefania s-a născut în Galați, unde a studiat la Liceul de Arte «Dimitrie Cuclin», loc unde s-a format profesional. Este unicul copil al unui cuplu tânăr și open-minded, cu care artista a putut vorbi dintotdeauna deschis despre orice. ”Sunt singură la părinți, deoarece eram foarte posesivă cu […]

Cine este Cristina Ștefania, iubita lui Speak

Cristina Ștefania s-a născut în Galați, unde a studiat la Liceul de Arte «Dimitrie Cuclin», loc unde s-a format profesional. Este unicul copil al unui cuplu tânăr și open-minded, cu care artista a putut vorbi dintotdeauna deschis despre orice. ”Sunt singură la părinți, deoarece eram foarte posesivă cu părinții mei. Dorința de a fi singură la părinți îmi aparține, iar ei au respectat asta”, declara ea, în urmă cu ceva timp.
Tot ea declara în urmă cu ceva vreme faptul că a avut o copilărie foarte frumoasă și că a fost un copil cuminte care nu a creat probleme.

Dansul a făcut-o pe Ștefania să se mute la București

Cristina Ștefania a ales să se mute în București în anul 2015, pe vremea când dansul era marea ei pasiune și ceea ce a ghidat-o spre Capitală, loc unde avea să lucreze cu cei mai cunoscuți coregrafi din România, dar și unde a reușit să colaboreze cu artiști consacrați, precum INNA, în videoclipul Ruleta. Ea a mai colaborat și cu alți artiști precum Smiley, Randi și Elena Gheorghe.

Cum a devenit cunoscută în industria muzicală

Cu siguranță, apariția lui Speak în viața ei a ajutat-o să-și găsească pasiunea pentru muzică. Tot el a fost cel care i-a confirmat că este talentată și a susținut-o de la bun început. Faima muzicală pentru Ștefania a început în urmă cu doi ani, atunci când a publicat un cover al piesei «Nentori», melodi interpretată de Arilena Ara și care a fost difuzată masiv la radio. După ce a publicat clipul pe canalul personal de YouTube, chiar Arilena a fost surprinsă de talentul Ștefaniei și a decis să o promoveze.

La scurt timp, iubita lui Speak a hotărât să-și facă debutul muzical în România, lansând piesa «Drinking about you», piesă care i-a adus notorietate tinerei artiste. Imediat au apărut colaborările cu alți artiști. Nicole Cherry, Speak și Rengle sunt doar câteva nume cu care ea a colaborat de-a lungul timpului.

”Totul a fost o întâmplare, dintr-o simplă joacă, el a descoperit că am voce și că am putea face lucruri foarte cool”, a sintetizat Ștefania începutul carierei în muzică.

O altă pasiune a Ștefaniei este vloggingul. Concurenta de la Asia Express se filmează des în diverse ipostaze amuzante, iar fanii par să îi aprecieze enorm munca. Totodată, Ștefania este foarte pricepută și în ale machiajului, semn că multe clipuri publicate de ea pe Youtube sunt în legătură cu acest domeniu.

Citește și...