Ce salariu are un cameraman de la Asia Express. Antena 1 nu se uită la bani când vine vorba despre cea mai importantă emisiune!!

S-a aflat cu cât este plătit un cameraman care filmează la show-ul Asia Express, show TV difuzat de Antena 1. Televiziunea nu ţine cont de bani atunci când este vorba de cea mai importantă emsiune a staţiei. Un cameraman care prestează pentru showul Asia Express are un salariu frumuşel. Un cameraman care filmează pentru showul […]

S-a aflat cu cât este plătit un cameraman care filmează la show-ul Asia Express, show TV difuzat de Antena 1. Televiziunea nu ţine cont de bani atunci când este vorba de cea mai importantă emsiune a staţiei. Un cameraman care prestează pentru showul Asia Express are un salariu frumuşel.

Un cameraman care filmează pentru showul Asia Express este plătit cu 1000 de euro. Cameramanii pot ajunge cu banii întregi acasă, întrcât au diurnă şi cazare asigurate de către angajator.

Concurenţii Asia Express din cel de-al treilea sezon spun că au trăit aventura vieţii lor, în contextul în care au trebuit să străbată cei aproape 4000 de kilometri cu un dolar pe zi din care trebuiau să mănânce, să doarmă şi să îşi asigure şi transportul.

Emisiunea Asia Expres este o emisiune concurs la care câştigătorii pleacă acasă cu un premiu constând în bani. Emisiunea se desfăşoară în mai multe ţări de pe continentul asiatic. De asemenea, cuplurile de concurenţi trebuie să parcurgă un traseu de aproximativ 4000 de kilometri pentru a ajunge la un punct stabilit.

Citește și...