Ce s-a întâmplat între Adda și soțul ei, după scandalul de la Asia Express. Adevărul despre relația lor

Pentru perechile mixte, provocarea Asia Express a reprezentat cu mult mai mult. Câțiva au venit cu bunii prieteni, unii cu iubitele, alții cu soțiile sau soții. În ultima categorie s-au aflat Adda și Cătălin. Certurile dintre ei i-au făcut pe cei mai mulți să-și pună semne de întrebare. Ce se întâmplă acum în relația lor? […]

Pentru perechile mixte, provocarea Asia Express a reprezentat cu mult mai mult. Câțiva au venit cu bunii prieteni, unii cu iubitele, alții cu soțiile sau soții. În ultima categorie s-au aflat Adda și Cătălin. Certurile dintre ei i-au făcut pe cei mai mulți să-și pună semne de întrebare. Ce se întâmplă acum în relația lor?

Ce s-a întâmplat între Adda și soțul ei, după Asia Express

Adda și Cătălin au fost o mare surpriză pentru fanii show-ului de aventură. Cei care urmăresc emisiunea știu că experiența trăită la maximum în Asia Express poate duce la exreme. Echipele ori ajung mai închegate acasă…ori ajung să nu-și mai vorbească deloc, nu există cale de mijloc.

Cei doi s-au făcut remarcați din cauza temperamentului extrem de vulcanic al artistei în special, au spus majoritatea internauților. Aceștia s-au certat dese ori în cadrul emisiunii, presați de timp, împinși la limite și obligați să trăiască în condiții extrem de precare. Cu toate astea, pe cât de intens au avut diversele scandaluri în show, pe atât de mult se iubesc. Soții Rizea au venit cu explicații pentru ieșirile de tot felul pe care le-au văzut cei din spatele micilor ecrane. Aceștia se pare că sunt mai bine decât niciodată și sunt împăcați cu felul lor de a fi.

Citește și...