Carmen Grebenișan de la Asia Express, comparată cu Bianca Drăgușanu. Reacție de milioane

Carmen Grebenișan, fosta concurentă de la „Asia Express“, show-ul fenomen difuzat la Antena 1, s-a confruntat, recent, cu o situație inedită. Deși, în general se bucură de complimente din partea celor care o urmăresc, mai apar și șituații în care unele persoane îi atrag atenția sau chiar o jignesc. Cu toate acestea, vedeta nu se […]

Carmen Grebenișan, fosta concurentă de la „Asia Express“, show-ul fenomen difuzat la Antena 1, s-a confruntat, recent, cu o situație inedită. Deși, în general se bucură de complimente din partea celor care o urmăresc, mai apar și șituații în care unele persoane îi atrag atenția sau chiar o jignesc.

Cu toate acestea, vedeta nu se supără, dându-le mai degrabă peste nas celor răutăcioși, printr-un comentariu ironic. De această dată, un fan i-a comentat lui Carmen la o fotografie, spunând că a confundat-o cu Bianca Drăgușanu, blonda „tunată“ a lui Alex Bodi.

„Am crezut că ești Bianca Dragușanu!“, i-a comentat un urmăritor pe contul de Instagram.
Reacția vedetei nu a întârziat să apară: „Na situație!“, a răspuns Carmen Grebenișan.

Așa zisul fan a insistat, dorindu-și parcă să fie răutăcios: „@grebenisancarmen nu cred că mai ai mult“. Nici de această dată fosta concurentă nu s-a lăsat mai prejos: „Na dumniezo“, i-a comentat ea.

Citește și...