ANUNȚ. Când ar putea avea loc, de fapt, sezonul 4 al Asia Express?!

Cel mai probabil cu toții știți că sezonul 3 din Asia Express s-a terminat, iar câștigătorii sunt echipa formată din Sorin Bontea și Răzban Fodor. Cei doi au pus mâna pe marele premiu, în valoare de 30.000 de euro.Deja a fost descoperită una dintre echipele propuse pentru următorul sezon din Asia Express. Toți concurenții au […]

Cel mai probabil cu toții știți că sezonul 3 din Asia Express s-a terminat, iar câștigătorii sunt echipa formată din Sorin Bontea și Răzban Fodor. Cei doi au pus mâna pe marele premiu, în valoare de 30.000 de euro.Deja a fost descoperită una dintre echipele propuse pentru următorul sezon din Asia Express.

Toți concurenții au avut de parcurs probe dificile și au muncit foarte mult pentru a câștiga Asia Express, dar Sorin Bontea și Răzvan Fodor au reușit să plece acasă învingători. În urma acestei provocări,cei doi au devenit prieteni pe viață.

O altă surpriză care a apărut după terminarea emisiunii este faptul că una dintre fostele concurente este acum gravidă. Alina Ceușana a urcat pe Instagram fotografii cu burtica de gravidă, luându-și prin surpindere prietenii din social media.

Chiar dacă emisiunea s-a terminat de curând și sunt mulți nerăbdători care așteaptă începerea sezonului 4, acest lucru s-ar putea să mai dureze. Se presupune că emisiunea va începe în primăvara anului 2021, dar asta depinde foarte mult de evoluția pandemiei de COVID-19.

De asemenea, Antena 1 a început redifuzarea sezonului 1 Asia Express, reality show-lui care a avut un mega succes în momentul difuzării pe ecranele telespectatorilor. Încă de pe data de 26 aprilie, emisiunea poate fi urmărită.

Citește și...