Alex Velea, reacție uimitoare când a fost întrebat dacă ar mai repeta experiența Asia Express. Ce a spus de bani?

Alex Velea a împlinit frumoasa vârstă de 36 de ani. Artistul a oferit un interviu în care vorbește despre casa în care s-a mutat recent cu familia sa, dar și despre show-ul Asia Express. În această perioadă Alex Velea încă este în izolare și spune că și-a descoperit o nouă pasiune: jocurile cu PlayStation, motiv […]

Alex Velea a împlinit frumoasa vârstă de 36 de ani. Artistul a oferit un interviu în care vorbește despre casa în care s-a mutat recent cu familia sa, dar și despre show-ul Asia Express.

În această perioadă Alex Velea încă este în izolare și spune că și-a descoperit o nouă pasiune: jocurile cu PlayStation, motiv pentru care nu se plictisește deloc.A participat la emisiunea-concurs Asia Express,împreună cu prietenul său Mario Fresh. Acesta a fost eliminat relativ repede din competiție.

Întrebat dacă ar mai repeta această experiență, Alex Velea a replicat scurt și la obiect: ”Depinde de ce bani câștig din treaba asta și ce expunere îmi oferă. Teoretic, nu m-aș mai duce”, a spus artistul, potrivit sursei citate.

În perioada cât a fost plecat în Asia Express, Alex Velea mărturisește că i-au lipsit mult Antonia și copiii. Acesta s-a întors în țară ”cu câteva kilograme în minus, dar sexy. Nu sunt nici sensibil, nici bolnăvicios”, a conchis Alex Velea.

Citește și...