E ADEVĂRAT! UNDE DORM, DE FAPT, CONCURENȚII DE LA ASIA EXPRESS IMEDIAT CE SE ÎNCHID CAMERELE DE FILMAT

E adevărat ce s-a vehiculat despre locul în care dorm, de fapt, concurenții de la “Asia Express” imediat ce se închid camerele de filmat! Surse din anturajul concurenților emisiunii-fenomen de la Antena 1 au dezvăluit această informație sub protecția anonimatului. Sub îndrumarea prezentatoarei Gina Pistol, concurenții au încercat să își îndeplinească misiunile cu succes… însă, […]

E adevărat ce s-a vehiculat despre locul în care dorm, de fapt, concurenții de la “Asia Express” imediat ce se închid camerele de filmat! Surse din anturajul concurenților emisiunii-fenomen de la Antena 1 au dezvăluit această informație sub protecția anonimatului.

Sub îndrumarea prezentatoarei Gina Pistol, concurenții au încercat să își îndeplinească misiunile cu succes… însă, lucrurile din gândurile lor au fost diferite de cele descoperite în realitate… Aflate la mii de kilometri de casă, fără ca mâncarea și cazarea să le fie asigurate, vedetele trebuie să se descurce cu doar un euro pe zi în cele mai exotice ţări din Asia.

La semnalul Ginei Pistol, echipele trebuie să își găsească un loc în care să doarmă – este unul dintre cele mai grele momente din timpul îndrăgitului concurs. Potrivit unor surse, chiar și atunci când camerele de filmat sunt oprite se aplică același regulament,doar in cazul in care nu gasesc cazare pana la o anumita ora atunci le ofera ei un loc de dormit la hotel sau vorbesc ei cu oamenii sa ii primeasca.

În cea de-a patra ediție a emisiunii “Asia Express”, Alex Velea și Mario Fresh au trecut prin grele încercări. La un moment dat, iubitul Antoniei a răbufnit și a acuzat producătorii show-ului de la Antena 1 că ar fi măsluit competiția.

Citește și...