INCREDIBIL accident pe DN 1. Un cal a intrat prin parbriz!

Distribuie si prietenilor tai! Iti multumim!   
283,415 de vizualizari

Nu uitati sa ne sustineti, impartasiti acest articol pe Facebook

In clipul de mai sus veti vedea un grav accident de circulatie petrecut pe DN1, in dreptul localitatii Banesti. Este vorba de un cal lasat sau scapat de stapan prin zona care si-a piedut viata si ranind alte doua. Acesta a intrat cu totul in masina murind la scurt dupa aceea. Femeia care se afla in dreapta soferului a fost ranita mai grav pentru ca animalul a venit exact catre partea ei.

In urma impactului destul de grav si de puternic, animalul a intrat in masina ramanand acolo pana la sosirea pompierilor. Acestia s-au folosit de o masina pentru a lua calul din masina. Cele doua persoane aflate in masina au reusit sa iasa din masina cu ajutorul celorlalti participanti la trafic si au fost duse de urgenta la Centrul de Primiri Urgente al Spitalului Municipal din Campina. Martorii au vazut tot ce s-a intamplat acolo.

Potrivit martorilor spun ca acesta se plimba impreuna cu stapanul sau dar nu avea capastru. La un moment dat calul s-a speriat de zgomotul facut de masini si a ajuns in fata unei masini in care se aflau aceste persoane. Stapanul animalului fugise in acel moment dar a fost gasit de politisti la scurt timp.

sursa video: youtube.com